My Account
× My Account Media Forum Supporter Packs

Last Epoch Forums

Error when launching

This is what the log says.

[INFO] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Starting launcher, version: “1.3.0”
[INFO] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Showing main window.
[INFO] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Setting launcher window position.
[INFO] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Starting launcher worker.
[INFO] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Starting application loop.
[INFO] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Resolving data.
[INFO] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Loading launcher data from resource of id 3151 and type 10 from file “C:/Users/Eric/Desktop/Launcher.exe”
[WARNING] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Cannot extract resource.
[INFO] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Loading launcher data from file “C:/Users/Eric/Desktop/launcher.dat”
[WARNING] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Couldn’t open launcher data file from - C:/Users/Eric/Desktop/launcher.dat
[INFO] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Close window request.
[INFO] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Allowing the window to be closed.
[INFO] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Launcher worker has finished. Checking result.
[WARNING] Wed Apr 17 22:19:29 2019 - Launcher worker has failed! Asking for retry.
[WARNING] Wed Apr 17 22:19:31 2019 - Retry denied. Closing launcher application with status 1.
[CRITICAL] Wed Apr 17 22:19:31 2019 - An error has occured!

This sounds like the Controlled Folder Access feature on Windows.

Try moving the Launcher elsewhere - e.g. C:\Games\

Unfortunately, that did NOTHING.

had this same error last night, and gave up, then came back an hour later, and it worked.

When I try to run the LastEpoch.exe it pulls up the launcher scree, but says “Patcher has to be started using the Launcher”

but when I use the Launcher, I get an error.

I’m sorry for reiterating my request on Discord, but can you please tell us what this error says?

Unfortunately, the error message is simplified and just says “Error, would you like to try again” Yes or No"

I am having this problem now… When I start the launcher it shows a progress bar ‘initializing launcher’ but no progress happens and then a popup like user above^^ ‘Error would you like to try again?’ I select yes… then it closes and nothing happens :frowning:
******EDIT Ok, it’s making progress …For now! :slight_smile:

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.