My Account
× My Account Media Forum Supporter Packs

Last Epoch Forums

Constant Crashes, LastEpoch.exe does not work

Hello Folks,

I really wanna enjoy your game, but i am getting constant crashes ( 10-30 minutes) displaying LastEpoch.exe failure.

I hope you can help me with that issue!

DxDiag.zip (15.9 KB) le_graphicsmanager.ini (494 Bytes)
Player.zip (159.5 KB)
Player-prev.zip (9.2 KB)

My Specs:
CPU: AMD 3700x
Graphics: XFX RX 5700XT THICC II ULTRA 8GB
RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3600
Mainboard: MSI X570 A Pro AMD
SSD: 1000 GB Corsair NVME MP 600
Energy: Gipy GP 750 H

The 5700 does seem to have issues with this game, there is a potential workaround here.

thank you mate! seems to work so far, weird shit :smiley:

If that fix doesn’t work for you, just turn your Shadow Quality to the lowest setting. That seems to be fixing the crashes, everything else can be whatever setting you want.

1 Like

Hi everyone!

We’ve just released 0.7.8f which includes a fix for crashes on AMD graphics cards.

If you’re still having crashes after the update, please provide the information listed in this support article in a new thread. Details about your build and what you were doing at the time of the crash is also helpful, particularly if it happens multiple times. Thanks!

Please note that we can’t provide support for software we do not provide, so I would recommend trying without the Vulkan wrapper.

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.